No podran empresonar els nostres anhels de llibertat

Concentració de Rebuig a la sentència del judici del Procés

Avui al vespre ens hem concentrat centenars de persones davant l’ajuntament per mostrar el nostre rebuig contra una sentència ignominiosa. No només han sentenciat injustament 9 persones innocents, volen empresonar les nostres il·lusions, volen empresonar els anhels de llibertat de tot un país, volen empresonar els nostres drets fonamentals i polítics. Ho volen fer però no podran, perquè no poden empresonar tot un poble.

Aquells que ens han precedit van donar la vida per defensar les llibertats i la justícia en moments de la història que no hi havia esperança. Tinguem esperança, siguem dignes hereus del sacrifici que van fer els nostres avantpassats, del sacrifici dels nostres companys i companyes empresonats, exiliats i represaliats. Que de la nostra indignació neixi una mobilització pacífica, cívica però ferma que planti cara a la repressió de l’Estat.

No podran perquè som molts, perquè cada dia som més, perquè tenim la raó de les nostres conviccions democràtiques, perquè defensem els valors de la justícia, la llibertat i la igualtat, perquè ho tornarem a fer!

Orgullós d’Arenys de Munt! Orgullós d’un país mobilitzat!

Les coses senzilles fan la felicitat

La felicitat rau en saber gaudir de les coses senzilles: una abraçada, un somriure sincer,  una conversa, una passejada per la riera, un dinar amb la família, ballar sense tenir vergonya, viure sense complexos, acceptar-te i estimar-se incondicionalment, acceptar i estimar els altres.

La felicitat no es resol tenint més coses, de fet és fàcil caure en el parany que necessites més per ser feliç i quan te n’adones, han passat anys i frustracions, perdent el temps i esforços en perseguir somnis que no són els teus. Aquí no hi ha res material, no cal tenir més per ser més feliç.

De les coses senzilles rau la felicitat, escoltar música també ens aporta moments de felicitat. La musica ens fa reviure moments de la infantesa, de l’adolescència, records feliços i d’altres que no ho eren tant els recordem amb enyorança.

Quan escoltem cançons tornem a gaudir moments del nostre passat, no només els recordem, els tornem a viure, els assaborim, els podem sentir, ens tornem a emocionar…

De la senzillesa rau la felicitat, i de les persones senzilles trobarem molta felicitat, doncs són les persones senzilles qui millor saben com treure fruit del que ens regala la vida, que no es compra ni es troba al mercat, està dins de cadascú de nosaltres.