El centre cívic no és un hotel d’entitats, és molt més que això

És un espai de referència per a dinamitzar l’economia local, donant suport a nous emprenedors que vulguin engegar projectes professionals de manera col·laborativa o individual.

És una aula de música dimensionada amb les característiques acústiques òptimes per a permetre que més de 150 alumnes pugin gaudir de les seves instal·lacions per a formar-se de manera adequada.

És una aula de plàstica per a fer cursos de pintura i per a la realització d’obres artístiques amb tècniques variades.

És una sala de conferències per a fer presentacions, col·loquis, xerrades o projeccions audiovisuals.

És una aula d’informàtica i un laboratori per al desplegament de les noves tecnologies fruit del talent dels alumnes de les nostres escoles, de les entitats i dels emprenedors locals.

És un espai coworking per a fomentar la cooperació entre emprenedors locals, generant sinergies i valor afegit a l’economia local.

És un lloc de trobada per a realitzar sessions Networking per a fer xarxa entre les nostres empreses locals, enfortir el nostre teixit productiu i generar noves oportunitats de negoci.

És un centre de formació per a persones que volen millorar les seves competències per a la recerca de feina o per a fer sessions coaching adreçada al nostre comerç local i als nostres professionals.

És també un equipament per a les entitats d’Arenys de Munt que el poden utilitzar per a la realització de les seves activitats socials, culturals o de lleure.

És una eina estratègica de l’Arenys de Munt del futur: una societat dinàmica que ha de disposar d’espais per a generar complicitats entre els nostres actors econòmics, culturals i socials.

És una oportunitat per a cohesionat i endreçar territorialment Arenys de Munt, recuperant una nau en desús “Can Fernando Soler” de 1.500 m2, millorant el seu entorn i facilitant la seva accessibilitat.

En definitiva, el centre cívic és un equipament multidisciplinari al servei de la ciutadania que ens permetrà aprendre, crear, innovar i trobar-nos per a treballar plegats. No és un hotel d’entitats, és molt més que això.

3 thoughts on “El centre cívic no és un hotel d’entitats, és molt més que això”

    1. La proposta és que totes les entitats també podran fer ús del centre cívic, i sense haver de marxar de cap espai que ara ocupen. L’actual edifici caldrà reformar-lo i les entitats que hi ha ara mateix cal reubicar-les en espais alternatius, alguns de manera permanent o altres provisionalment per a que tornin al mateix centre cívic acabades les obres. El centre cívic ha de ser un espai per compartir entre tots, no per repartir.

      El Centre Cívic no ha de ser un magatzem. Entendre-ho així expulsaria col·lectius que en aquests moments són determinants en una societat moderna, per a crear, innovar, emprendre, formar-se, compartir coneixement i experiències… Cap altre projecte tindrà un impacte més gran i més transversal a la nostra societat com és el centre cívic. N’estic convençut.

      Sens dubte ho parlarem, ens escoltarem i ho posarem en marxa amb la convicció que és una aposta de futur que arribarà ben aviat. Tenim els diners, la capacitat, la voluntat i les energies per fer-ho.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *