Sobre mi

Lliberal progressista, de conviccions profundes i pensament feble

Vaig néixer a Barcelona l’any 1972. Sóc autodidacta i m’agrada fer múltiples feines. He desenvolupat tasques molt diverses en l’àmbit professional, associatiu i polític. Sempre he treballat pel meu compte i a l’empresa familiar. Formo part del projecte d’ERC des de 2006 i que ha anat evolucionant amb els anys; he estat Conseller Nacional d’ERC pel Maresme, responsable d’imatge i comunicació, secretari de política municipal d’ERC Arenys de Munt i membre de l’executiva comarcal d’ERC Maresme.

Des de l’any 2011 sóc regidor a l’ajuntament d’Arenys de Munt i a govern des de setembre 2013. Actualment assumeixo l’alcaldia i la responsabilitat de diferents regidories amb dedicació plena: governança, economia, promoció econòmica i urbanitzacions, són responsabilitats que assumeixo amb moltes ganes i energia, i que em consumeixen les hores i els dies sense adonar-me’n. És tot un honor poder treballar per a Arenys de Munt des del govern municipal.

Em considero treballador i molt perseverant. Vaig estudiar BBA a ESEI, i un any al Regne Unit que més que per estudiar, em va servir per madurar i superar certa ingenuïtat que encara perdura. Postgrau en Lideratge i Governança local per l’UAB i amb estudis d’economia que espero algun dia poder acabar. Mai és tard per continuar aprenent.

Això és tot, una mica de mi mateix… 🙂